Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 34079
ANFIELD LFC Kendal FC
WM Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 48.6
formidable Schieten average
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Akdağ passt de bal in één keer door. Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mings de bal. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 1:0

13e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Akdağ rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Çarşı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 2:0

13e minuut.
Lugonja heeft problemen om de bal te vangen. Macleod is nu in balbezit. Oziewicz onderschept slim de pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel. Çarşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Məmmədoğlu de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal met de wreef. Akdağ rent richting de bal. Akdağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grant speelt de bal door. Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel. Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Drevland de bal onder controle te krijgen. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Macleod springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 3:0

22e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 4:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Məmmədoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 5:0

25e minuut.
Mings geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cabezas stond buitenspel. Voda neemt vlug de vrije trap. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Çarşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lleras passt de bal zonder na te denken. Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grant. Grant krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akdağ is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 6:0

32e minuut.
Drevland probeert de bal aan de voet te houden. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Akdağ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lugonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 7:0

43e minuut.
Lugonja onderschept slim de pass. Grant onderschept slim de pass. Grant geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Çarşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 30%, Kendal FC 70%.
ANFIELD LFC - Kendal FC 7:0

50e minuut.
Ferguson passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Kim rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Araúz passt de bal in één keer door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Məmmədoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Çarşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 8:0

56e minuut.
Kim met een sublieme pass. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila met een sublieme pass. Capa rent richting de bal. Capa geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwieląg komt het veld opgelopen. Michelazzi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal zonder na te denken. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałyga komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ćwieląg speelt de bal door. Grant probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Çarşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Kendal FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 47%, Kendal FC 53%.
ANFIELD LFC - Kendal FC 9:0