Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split ANFIELD LFC
mrHighNarrow Tactiek WM
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
51.9 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Perilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed geeft de bal voor. Dademasch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Araúz is nu in balbezit. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani geeft de bal voor. Pimienta kopt de bal weg. Grant is nu in balbezit. Grant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Grant met een sublieme pass. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. bin Yardan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 66%, ANFIELD LFC 34%.
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:1

47e minuut.
Gyánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Capranov bokst de bal weg.

52e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda maakt een afschuwelijke overtreding. Golequente raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryła met een snel genomen vrije trap. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Capranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:2

56e minuut.
Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz rent richting de bal. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Macleod rent richting de bal. Bišćan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujinović komt het veld opgelopen. Macleod legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:3

65e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bryła de bal. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araúz met een snelle inworp. Grant geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Paal! Capranov bokst de bal weg. Bišćan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:4

73e minuut.
Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałyga komt het veld opgelopen. Głuszak komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. bin Yardan begaat een overtreding. bin Yardan krijgt een gele kaart. Głuszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manolov wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:5

88e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Pałyga geeft de bal voor. Głuszak controleert de bal met de borst. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 66%, ANFIELD LFC 34%.
Hajduk Split - ANFIELD LFC 0:5