Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLISH BOSTON GKS`71 CROWS FC
oko Tactiek SS2
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 33.4
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak passt de bal in één keer door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 1:0

9e minuut.
Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielak met een sublieme pass. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De Brandt met een harde bal richting middenveld. Chmielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielak passt de bal zonder na te denken. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pederoda passt de bal met de wreef. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki passt de bal in één keer door. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Pederoda passt de bal in één keer door. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki passt de bal met de wreef. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing geeft een hoge lob. Chmielak kopt de bal weg. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

26e minuut.
Chmielak rent richting de bal. Chmielak geeft een hoge lob. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat De Brandt niet meer kan verder spelen. Zepeda komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Nwaneri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułakowski passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Laing met een harde bal richting middenveld. Chmielak rent richting de bal. Chmielak probeert naar een medespeler te passen. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. Zepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 2:0

35e minuut.
Portela passt de bal in één keer door. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki speelt de bal door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Zepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Laing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 3:0

36e minuut.
Puolamäki onderschept slim de pass. Puolamäki met een sublieme pass. Pederoda is nu in balbezit. Pederoda haalt uit met een fantastische trap. Zepeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 4:0

39e minuut.
Chmielak geeft een hoge lob. Nwaneri kopt de bal weg. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. Zepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kułakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kułakowski geeft de bal voor. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. Zepeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 5:0

43e minuut.
Pederoda passt de bal met de wreef. Puolamäki rent richting de bal. Puolamäki passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 21%, CROWS FC 79%.
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 5:0

53e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki passt de bal in één keer door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela haalt uit met een fantastische trap. Zepeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 6:0

55e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Pederoda onderschept slim de pass. Pederoda speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kwieciński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wisiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pederoda rent richting de bal. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nwaneri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nwaneri naar de kleedkamers voor een vroege douche. Benito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sassus komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Waddlе rent richting de bal. Waddlе speelt de bal door. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ... Zepeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 7:0

78e minuut.
Wisiński kopt de bal weg. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu passt de bal zonder na te denken. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Portela verovert de bal door een tackle van achteren. Portela passt de bal zonder na te denken. Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisiński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chmielak geeft een hoge lob. Puolamäki is nu in balbezit. Puolamäki passt de bal zonder na te denken. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 8:0

89e minuut.
Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda passt de bal met de wreef. Daar is Portela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portela schiet op doel. Zepeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLISH BOSTON GKS`71 33%, CROWS FC 67%.
POLISH BOSTON GKS`71 - CROWS FC 9:0