Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuck Norris FC ANFIELD LFC
FW24 Tactiek tre4tre
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
52.8 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Akdağ passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Sheringham onderschept slim de pass. Macleod probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akdağ rent richting de bal. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:1

10e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane onderschept slim de pass. Macleod rent richting de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Higgins geeft een lange en hoge pass. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Beckһam heeft problemen om de bal te vangen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Dawes bokst de bal weg.

13e minuut.
Michelazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pałyga komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Stefani passt de bal in één keer door. Vujinović met een sublieme pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Dawes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:2

31e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal met de wreef. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:3

41e minuut.
Higgins rent richting de bal. Araúz onderschept slim de pass. Araúz met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 67%, ANFIELD LFC 33%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:3

50e minuut.
Ioan rent richting de bal. Gyánó verovert de bal door een tackle van achteren. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Dawes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araúz neemt de hoekschop. Akdağ krijgt zijn hoofd ertegen. Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:4

55e minuut.
Beckһam rent richting de bal. Beckһam geeft de bal voor. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:5

57e minuut.
Keane speelt de bal door. Higgins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:6

61e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met de inworp. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gyánó geeft een lange en hoge pass. Higgins kopt de bal weg. Araúz met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Araúz passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal met de wreef. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:7

86e minuut.
Keane probeert naar een medespeler te passen. Higgins rent richting de bal. Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Dawes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 63%, ANFIELD LFC 37%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 0:7