Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45929
ANFIELD LFC Chuck Norris FC
WM Tactiek wide man
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 67.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz passt de bal met de wreef. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:1

18e minuut.
Albístegui passt de bal met de wreef. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Wong geeft de bal voor. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:2

21e minuut.
Keane rent richting de bal. Keane geeft de bal voor. Tököli kopt de bal weg. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Stănciulescu kan de bal niet met de borst controleren. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănciulescu. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Tököli springt en kopt de bal. Kmetovski bokst de bal weg.

30e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Wong geeft de bal voor. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli onderschept slim de pass. Tököli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Aaskivi passt de bal in één keer door. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui passt de bal in één keer door. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Tököli kopt de bal weg. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft de bal voor. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 70%, Chuck Norris FC 30%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:2

46e minuut.
Keane geeft een lange en hoge pass. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săvoiu is nu in balbezit. Tököli rent richting de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Məmmədoğlu de bal. Sheringham verovert de bal door een tackle van achteren. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stefani is nu in balbezit. Stefani passt de bal met de wreef. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Eminescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flores met de inworp. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Tököli is nu in balbezit. Tököli passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Săvoiu springt en kopt de bal. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelazzi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ is nu in balbezit. Wong begaat een overtreding. Wong krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Albístegui verovert de bal door een tackle van achteren. Albístegui geeft een lange en hoge pass. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:3

70e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz met een sublieme pass. Grant rent richting de bal. Grant geeft een hoge lob. Akdağ maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konsa komt het veld opgelopen. Vujinović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Akdağ schiet op doel. Stănciulescu probeert de bal aan de voet te houden. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Vujinović krijgt zijn hoofd ertegen. Francis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Săvoiu stond buitenspel. Ferguson komt het veld opgelopen. Ćwieląg komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aaskivi passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores met een sublieme pass. Konsa rent richting de bal. Konsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores geeft de bal voor. Daar is Voda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 54%, Chuck Norris FC 46%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:4