Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 39696
ANFIELD LFC Universitatea Craiova FC
fix Tactiek new
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sestini zal de hoekschop nemen. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 0:1

33e minuut.
Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Sestini onderschept slim de pass. Sestini geeft een lange en hoge pass. Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk onderschept slim de pass. Dudryk geeft een lange en hoge pass. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 1:1

43e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Przewłocki speelt de bal door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini passt de bal zonder na te denken. Gyánó rent richting de bal. Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, Universitatea Craiova FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 1:1

47e minuut.
Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini geeft de bal voor. Jaroszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gyánó de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rashford verovert de bal door een tackle van achteren. Rashford passt de bal in één keer door. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Cojocaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 2:1

56e minuut.
Məmmədoğlu met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal in één keer door. Akdağ rent richting de bal. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Siewkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Milewski de bal. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaroszewski de bal onder controle te krijgen. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rashford passt de bal zonder na te denken. Siewkowski is nu in balbezit. Milewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Milewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Vujinović onderschept slim de pass. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 3:1

86e minuut.
Siewkowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crăcilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siewkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 42%, Universitatea Craiova FC 58%.
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 3:2