Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC The Black Mages
tre4tre Tactiek KTFB
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
59.8 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Araúz rent richting de bal. Onetto is nu in balbezit. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz geeft een hoge lob. Akdağ krijgt zijn hoofd ertegen. Merisalo bokst de bal weg.

10e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz speelt de bal door. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Żygowski verovert de bal door een tackle van achteren. Onetto rent richting de bal. Onetto geeft een lange en hoge pass. Barcă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Voda rent richting de bal. Barkāns onderschept slim de pass. Stefani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stefani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stefani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Tychosen kopt de bal weg. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araúz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eminescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żygowski rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Tychosen verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski begaat een overtreding. Żygowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Vujinović kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lăzăroiu is nu in balbezit. Macleod onderschept slim de pass. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Black Mages 1:0

34e minuut.
Lăzăroiu met een sublieme pass. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns met een sublieme pass. Hammer is nu in balbezit. Hammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Barkāns speelt de bal door. Voda onderschept slim de pass. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer draait met de bal, schiet en ... Kolarčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - The Black Mages 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, The Black Mages 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - The Black Mages 1:1

48e minuut.
Pałyga passt de bal in één keer door. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Vujinović kopt de bal weg. Araúz met een sublieme pass. Tychosen geeft de bal voor. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel. Kolarčík bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Jürisoo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gyánó is nu in balbezit. González Mateo onderschept slim de pass. González Mateo passt de bal met de wreef. Barkāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkāns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli passt de bal zonder na te denken. Barkāns rent richting de bal. Barkāns haalt uit met een fantastische trap. Kolarčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - The Black Mages 1:2

69e minuut.
Arizmendi komt het veld opgelopen. Huszti komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Araúz passt de bal in één keer door. Vujinović is nu in balbezit. Tychosen verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arizmendi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Voda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żygowski kopt de bal weg. Araúz rent richting de bal. Araúz geeft een lange en hoge pass. Merisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lăzăroiu geeft een hoge lob. Daar is Məmmədoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Merisalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, The Black Mages 52%.
ANFIELD LFC - The Black Mages 1:2