Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC ANFIELD LFC
433cx4 Tactiek tre4tre
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Ganster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna is nu in balbezit. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.

24e minuut.
Kandziora rent richting de bal. Kandziora passt de bal zonder na te denken. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 1:0

39e minuut.
Ganster speelt de bal door. Cantоna rent richting de bal. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 54%, ANFIELD LFC 46%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

51e minuut.
Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod geeft een hoge lob. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fradelizio onderschept slim de pass. Gyánó onderschept slim de pass. Kandziora is nu in balbezit. Fradelizio rent richting de bal. Fradelizio schiet op doel. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jordana is nu in balbezit. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kandziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandziora geeft een lange en hoge pass. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:0

73e minuut.
Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akdağ de bal. Akdağ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:1

86e minuut.
Kandziora geeft een lange en hoge pass. Fradelizio kopt de bal weg. Michelazzi heeft problemen om de bal te vangen. Cantоna is nu in balbezit. Cantоna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 61%, ANFIELD LFC 39%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:1