Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Internazionlle FC
fix Tactiek 433cx4
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Gyánó rent richting de bal. Brooking verovert de bal door een tackle van achteren. Brooking speelt de bal door. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradelizio onderschept slim de pass. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 0:1

12e minuut.
Akdağ rent richting de bal. McCartney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akdağ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Məmmədoğlu wilt de vrije trap nemen. Eymann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 1:1

15e minuut.
Araúz met de inworp. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćetković komt het veld opgelopen. Cantоna komt het veld opgelopen. Mooser komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Stefani speelt de bal door. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft de bal voor. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Mooser de bal. Mooser passt de bal in één keer door. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 47%, Internazionlle FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:2

50e minuut.
Stefani controleert de bal met de borst. Stefani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milewski de bal. Jordana is nu in balbezit. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cantоna is nu in balbezit. Cantоna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 2:3

52e minuut.
Klungelig pakt Muller de bal. Muller geeft een hoge lob. Eminescu rent richting de bal. Jordana onderschept slim de pass. Jordana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Araúz de bal. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Ćetković is nu in balbezit. Akdağ onderschept slim de pass. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Eymann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 3:3

62e minuut.
Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser geeft een hoge lob. Jordana kopt de bal weg. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ganster speelt de bal door. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser met een sublieme pass. Fradelizio is nu in balbezit. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.

71e minuut.
Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana rent richting de bal. Fradelizio rent richting de bal. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Muller is nu in balbezit. Muller met een sublieme pass. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Jordana rent richting de bal. Jordana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradelizio verovert de bal door een tackle van achteren. Fradelizio haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 40%, Internazionlle FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Internazionlle FC 3:3