Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 42372
ANFIELD LFC Stiffs
tre4tre Tactiek 1485
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
60.2 gemiddelde waardering 59.7
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lengyel rent richting de bal. Lengyel speelt de bal door. Best rent richting de bal. Best schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Milewski de bal. Eminescu met een sublieme pass. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Akdağ maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Łuszcz rent richting de bal. Łuszcz geeft een hoge lob. Inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Akdağ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lengyel geeft een lange en hoge pass. Gyánó heeft problemen om de bal te vangen. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kmetovski met een harde bal richting middenveld. Macleod kopt de bal weg. Akdağ rent richting de bal. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Mirea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Gatley kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doni de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
do Bem kopt de bal weg. Gyánó rent richting de bal. Lengyel verovert de bal door een tackle van achteren. Lengyel haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 0:2

19e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal met de wreef. Akdağ heeft problemen om de bal te vangen. Akdağ haalt uit met een fantastische trap. Hermans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 1:2

29e minuut.
Buitenspel voor Adams. Goede buitenspelval van de verdediging. Voda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Hermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Stiffs 2:2

39e minuut.
Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft de bal voor. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 2:3

40e minuut.
Stefani met de inworp. Araúz geeft een hoge lob. Vujinović kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akdağ rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Məmmədoğlu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 46%, Stiffs 54%.
ANFIELD LFC - Stiffs 2:3

49e minuut.
do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem passt de bal zonder na te denken. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft een hoge lob. Best krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Doni geeft de bal voor. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyánó verovert de bal door een tackle van achteren. Best onderschept slim de pass. Best schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 2:4

62e minuut.
Stefani met een sublieme pass. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lengyel geeft een hoge lob. Məmmədoğlu kopt de bal weg. Daar is Milewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vujinović kopt de bal weg. Akdağ rent richting de bal. Hermans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hermans krijgt een gele kaart. Akdağ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macleod legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Stiffs 3:4

74e minuut.
do Bem rent richting de bal. do Bem geeft de bal voor. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hermans geeft een lange en hoge pass. Best kopt de bal weg. Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft een hoge lob. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Milewski passt de bal zonder na te denken. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ passt de bal in één keer door. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel. Mirea bokst de bal weg.

88e minuut.
Stefani met een snelle inworp. Araúz rent richting de bal. Araúz passt de bal met de wreef. Stefani geeft een hoge lob. Macleod springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gatley is nu in balbezit. Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 45%, Stiffs 55%.
ANFIELD LFC - Stiffs 3:4