Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiffs ANFIELD LFC
1485 Tactiek tre4tre
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Stefani geeft de bal voor. Vujinović is nu in balbezit. Gatley begaat een overtreding. Vujinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Məmmədoğlu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gatley de bal. Akdağ is nu in balbezit. Akdağ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Adams is nu in balbezit. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Macleod passt de bal met de wreef. Saramanho rent richting de bal. Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - ANFIELD LFC 0:1

26e minuut.
Inworp. Lengyel met een snelle inworp. do Bem speelt de bal door. Garştea rent richting de bal. Garştea schiet op doel. Kmetovski bokst de bal weg.

34e minuut.
do Bem passt de bal met de wreef. Lengyel is nu in balbezit. Milewski begaat een overtreding. Milewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiffs 62%, ANFIELD LFC 38%.
Stiffs - ANFIELD LFC 0:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirea trapt de bal weg. Araúz kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mirea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lengyel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Augustenborg komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Star komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Mirea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - ANFIELD LFC 0:2

65e minuut.
Voda neemt vlug de vrije trap. Akdağ kopt de bal weg. Gatley probeert de bal aan de voet te houden. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ... Mirea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gyánó met een sublieme pass. Akdağ rent richting de bal. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saramanho de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Macleod passt de bal in één keer door. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ rent richting de bal. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Stefani met de inworp. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. Mirea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiffs 60%, ANFIELD LFC 40%.
Stiffs - ANFIELD LFC 0:2