Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C-R-A-I-O-V-A harwich fc
11 Tactiek 451
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen good


9e minuut.
Lesur onderschept slim de pass. Lesur speelt de bal door. Klungelig pakt Booth de bal. Booth geeft de bal voor. Gerrard Suarez krijgt zijn hoofd ertegen. Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vignolo verovert de bal door een tackle van achteren. Lesur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vignolo. Vignolo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Channon is nu in balbezit. Koniecpolski verovert de bal door een tackle van achteren. Koniecpolski speelt de bal door. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vrtělka rent richting de bal. Vrtělka geeft de bal voor. Koniecpolski rent richting de bal. Koniecpolski draait met de bal, schiet en ... Mackenzie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 1:0

33e minuut.
Koniecpolski probeert naar een medespeler te passen. Vignolo heeft problemen om de bal te vangen. Lesur maakt een afschuwelijke overtreding. Lesur krijgt een gele kaart. Vignolo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vignolo kan niet meer verder spelen. Skorupski komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radyszkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Skorupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 2:0

40e minuut.
Serbezov is nu in balbezit. Radyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz met een sublieme pass. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Serbezov is nu in balbezit. Neckritz onderschept slim de pass. Neckritz probeert naar een medespeler te passen. Koniecpolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniecpolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gilewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 33%, harwich fc 67%.
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 2:0

47e minuut.
Gerrard Suarez speelt de bal door. Daar is Lesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radyszkiewicz speelt de bal door. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Vyncke de bal onder controle te krijgen. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo passt de bal met de wreef. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Gigolo bokst de bal weg.

61e minuut.
Gerrard Suarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Skorupski rent richting de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 3:0

70e minuut.
Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skorupski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rêgo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bandarra passt de bal met de wreef. Vrtělka is nu in balbezit. Vrtělka geeft een hoge lob. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Channon geeft de bal voor. Vrtělka rent richting de bal. Serbezov begaat een overtreding. Serbezov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gilewicz geeft een lange en hoge pass. Eastwood probeert de bal aan de voet te houden. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Radyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Radyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Radyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pescaru onderschept slim de pass. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 4:0

90e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewicz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 27%, harwich fc 73%.
C-R-A-I-O-V-A - harwich fc 4:0