Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conflux Southort FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Hobbs probeert naar een medespeler te passen. Gazza Shearer is nu in balbezit. James tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gazza Shearer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gazza Shearer wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shakespeare rent richting de bal. Shakespeare geeft de bal voor. Gazza Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazza Shearer geeft een hoge lob. Rowe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dawkins bokst de bal weg.

22e minuut.
Hobbs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazza Shearer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson rent richting de bal. Jackson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rowe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bould. Rowe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Musiala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Barmby de bal. Kilman rent richting de bal. Kilman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tremble is nu in balbezit. Tremble speelt de bal door. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conflux - Southort FC 1:0

45e minuut.
Kilman passt de bal in één keer door. Xenos probeert naar een medespeler te passen. Musiala rent richting de bal. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conflux 67%, Southort FC 33%.
Conflux - Southort FC 1:0

58e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal zonder na te denken. Curtis rent richting de bal. Curtis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Musiala geeft een hoge lob. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis geeft de bal voor. Shakespeare rent richting de bal. Shakespeare geeft een lange en hoge pass. Dawkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Baldwin speelt de bal door. Rowe geeft de bal voor. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conflux 57%, Southort FC 43%.
Conflux - Southort FC 1:0