Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linthorpe FC FC Colchester
Normal Tactiek mr
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Okocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rice komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Phi Cường passt de bal in één keer door. Brzoskowski is nu in balbezit. Dobrin rent richting de bal. Dobrin haalt uit met een fantastische trap. O`Leary probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:1

18e minuut.
Barnes rent richting de bal. Handmann verovert de bal door een tackle van achteren. Handmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Ropśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:2

19e minuut.
Phi Cường passt de bal zonder na te denken. Ropśnik rent richting de bal. Dobrin is nu in balbezit. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. River trapt de bal weg van het doel. Brzoskowski kopt de bal weg. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Howe is nu in balbezit. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Handmann speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosiński speelt de bal door. Handmann probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brosnan met de inworp. Howe rent richting de bal. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:4

29e minuut.
BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey passt de bal zonder na te denken. Willis rent richting de bal. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Brzoskowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Howe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tosiński speelt de bal door. Klungelig pakt Dobrin de bal. Dobrin met een sublieme pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:5

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basilone trapt de bal weg van het doel. Dobrin kan de bal niet met de borst controleren. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal in één keer door. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Walton de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dobrin met een snelle inworp. Handmann is nu in balbezit. Handmann passt de bal in één keer door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 81%, FC Colchester 19%.
Linthorpe FC - FC Colchester 0:6

50e minuut.
Tosiński rent richting de bal. Tosiński probeert naar een medespeler te passen. Handmann rent richting de bal. Daar is Dobrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... O`Leary probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:7

53e minuut.
Handmann rent richting de bal. Handmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrin de bal. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
O`Leary trapt de bal weg. Brzoskowski kopt de bal weg. Ropśnik rent richting de bal. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Winstanley komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Howe heeft problemen om de bal te vangen. Handmann rent richting de bal. Handmann passt de bal in één keer door. Dobrin rent richting de bal. Dobrin schiet op doel. O`Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Phi Cường passt de bal zonder na te denken. Dobrin met een sublieme pass. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. O`Leary maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:8

66e minuut.
Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Handmann passt de bal met de wreef. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Willis rent richting de bal. Ropśnik onderschept slim de pass. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linthorpe FC - FC Colchester 0:9

73e minuut.
Handmann verovert de bal door een tackle van achteren. Handmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walton de bal. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin speelt de bal door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Handmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Handmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Walton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. O`Leary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Walton geeft de bal voor. Inworp. Phi Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Walton de bal. Phi Cường rent richting de bal. Phi Cường passt de bal met de wreef. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linthorpe FC 78%, FC Colchester 22%.
Linthorpe FC - FC Colchester 0:9