Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Brexit Bastards Wooders fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green met een sublieme pass. Flaxman rent richting de bal. Flaxman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Flaxman is nu in balbezit. Green heeft problemen om de bal te vangen. Flaxman is nu in balbezit. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Keown onderschept slim de pass. Flaxman is nu in balbezit. Perez onderschept slim de pass. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green haalt uit met een fantastische trap. Hughеs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Thorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright met een sublieme pass. Mazur is nu in balbezit. Mazur haalt uit met een fantastische trap. Flaxman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Brexit Bastards 39%, Wooders fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Brexit Bastards - Wooders fc 0:0

52e minuut.
Cantоna onderschept slim de pass. Cantоna geeft de bal voor. Flaxman heeft problemen om de bal te vangen. Flaxman schiet op doel. Hughеs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Wooders fc 1:0

62e minuut.
Brown met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Green passt de bal zonder na te denken. Flaxman bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaxman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cantоna heeft problemen om de bal te vangen. Cantоna geeft een hoge lob. Marshall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morton rent richting de bal. Morton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Holland geeft de bal voor. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton speelt de bal door. Flaxman rent richting de bal. Flaxman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Williams zal de hoekschop nemen. Daar is Cantоna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorne rent richting de bal. Thorne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Williams is nu in balbezit. Brown rent richting de bal. Williams maakt een afschuwelijke overtreding. Williams krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ratcliffe geeft een hoge lob. Inworp. Hunter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Green de bal. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Wooders fc 2:0

87e minuut.
Thorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna verovert de bal door een tackle van achteren. Cantоna passt de bal zonder na te denken. Flaxman bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaxman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Wooders fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Brexit Bastards 36%, Wooders fc 64%.
The Brexit Bastards - Wooders fc 3:0