Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basford United FC Moroos
Normal Tactiek v1
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Teerisuo geeft een lange en hoge pass. Shaw speelt de bal door. Işıklar kopt de bal weg. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Shaw trapt de bal weg van het doel. Işıklar rent richting de bal. Işıklar passt de bal met de wreef. Scotto rent richting de bal. Scotto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Işıklar met een sublieme pass. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal zonder na te denken. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Bailey passt de bal met de wreef. Kirkland is nu in balbezit. Dołęga onderschept slim de pass. Dołęga schiet op doel. Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey passt de bal in één keer door. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barry de bal onder controle te krijgen. Paal! Barry heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:1

10e minuut.
Scales is nu in balbezit. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey passt de bal zonder na te denken. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barry heeft problemen om de bal te vangen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:2

11e minuut.
Scales bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar onderschept slim de pass. Işıklar passt de bal met de wreef. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Teerisuo met een sublieme pass. Blissett bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar onderschept slim de pass. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:3

18e minuut.
Işıklar met een sublieme pass. Bailey is nu in balbezit. Barry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bailey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bailey neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Matkevich geeft een lange en hoge pass. Daar is Blissett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dołęga geeft de bal voor. Kadastu springt en kopt de bal. Shaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:4

23e minuut.
Kirkland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dołęga met de inworp. Bailey is nu in balbezit. Bailey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Işıklar kopt de bal weg. Barry heeft problemen om de bal te vangen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:5

25e minuut.
Bailey rent richting de bal. Scales is nu in balbezit. Işıklar onderschept slim de pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:6

35e minuut.
Kadastu rent richting de bal. Kadastu met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:7

37e minuut.
Leopard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scales is nu in balbezit. Bailey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bailey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kirkland is nu in balbezit. Dołęga verovert de bal door een tackle van achteren. Dołęga speelt de bal door. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:8

41e minuut.
Matkevich geeft een hoge lob. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kadastu de bal. Işıklar rent richting de bal. Işıklar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kadastu heeft problemen om de bal te vangen. Işıklar is nu in balbezit. Penrose maakt een afschuwelijke overtreding. Penrose is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basford United 81%, FC Moroos 19%.
Basford United - FC Moroos 0:8

47e minuut.
Teerisuo is nu in balbezit. Teerisuo geeft de bal voor. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:9

57e minuut.
Barry trapt de bal weg. Işıklar kopt de bal weg. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Işıklar kopt de bal weg. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu onderschept slim de pass. Kadastu probeert de bal met de borst te controleren. Kadastu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Scotto passt de bal zonder na te denken. Barry controleert de bal met de borst. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu schiet op doel. Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - FC Moroos 0:10

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hollywood komt het veld opgelopen. Ramsey komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Scotto passt de bal zonder na te denken. Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Ramsey is nu in balbezit. Ramsey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Işıklar rent richting de bal. Işıklar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basford United 78%, FC Moroos 22%.
Basford United - FC Moroos 0:10