Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Seimborg FC
352-mod2 Tactiek Seimborg FC
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 44.7
outstanding Schieten good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


10e minuut.
Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Tracz heeft problemen om de bal te vangen. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 1:0

12e minuut.
Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa speelt de bal door. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay is nu in balbezit. Fay geeft een hoge lob. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 2:0

15e minuut.
Fay passt de bal met de wreef. Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 3:0

17e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Talik probeert de bal aan de voet te houden. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rodríguez Vilchez neemt de hoekschop. Tosobu kopt de bal weg. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fay is nu in balbezit. Tosobu is nu in balbezit. Tosobu geeft de bal voor. Morais geeft een hoge lob. Zarosa springt en kopt de bal. McCracken bokst de bal weg.

25e minuut.
Dias de Luta speelt de bal door. Klungelig pakt Fox de bal. Fox speelt de bal door. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 4:0

27e minuut.
Fox met een sublieme pass. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 5:0

31e minuut.
Bartniak passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Zarosa speelt de bal door. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pop is nu in balbezit. Fox onderschept slim de pass. Fox speelt de bal door. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een lange en hoge pass. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Talik kopt de bal weg. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft de bal voor. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa met een sublieme pass. Fay rent richting de bal. Fay geeft de bal voor. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Zarosa passt de bal zonder na te denken. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox rent richting de bal. Fox haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 25%, Seimborg FC 75%.
Hot Club Lions - Seimborg FC 6:0

53e minuut.
Fay speelt de bal door. Marion speelt de bal door. Rodríguez Vilchez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Kókai rent richting de bal. Kókai haalt uit met een fantastische trap. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bartniak speelt de bal door. De Anda probeert naar een medespeler te passen. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais geeft de bal voor. Delmas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zarosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Talik de bal. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 7:0

65e minuut.
Delmas onderschept slim de pass. Delmas met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarosa de bal. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 8:0

67e minuut.
Fox heeft problemen om de bal te vangen. Tracz verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas onderschept slim de pass. Delmas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fay speelt de bal door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop rent richting de bal. Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 9:0

72e minuut.
Marion geeft de bal voor. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Dunn speelt de bal door. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 10:0

73e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zarosa de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sinevich is nu in balbezit. Sinevich passt de bal met de wreef. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez onderschept slim de pass. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fay geeft een hoge lob. Sinevich onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Vilchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Delmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Seimborg FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 29%, Seimborg FC 71%.
Hot Club Lions - Seimborg FC 11:0