Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Pittsburgh FC
352-mod2 Tactiek Azerbaijan
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 57.4
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Dunn speelt de bal door. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascari begaat een overtreding. Lascari krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham passt de bal zonder na te denken. Fay speelt de bal door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay geeft een hoge lob. Maringá rent richting de bal. Mehler onderschept slim de pass. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Fay geeft de bal voor. Mehler kopt de bal weg. Isham met een sublieme pass. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fox passt de bal met de wreef. Isham probeert naar een medespeler te passen. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Isham passt de bal zonder na te denken. Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fay passt de bal met de wreef. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fay met een sublieme pass. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal in één keer door. Isham probeert naar een medespeler te passen. Mehler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dunn passt de bal in één keer door. Delmas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lascari ... Strafschop! Lascari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Delmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delmas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 1:0

35e minuut.
Salazar speelt de bal door. Daar is Marais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marais passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 1:1

37e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox passt de bal met de wreef. Mehler is nu in balbezit. Mehler schiet op doel. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 2:1

38e minuut.
Verhulst met een sublieme pass. Bartniak probeert de bal met de borst te controleren. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov haalt uit met een fantastische trap. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 2:2

43e minuut.
Verhulst kopt de bal weg. Daar is Sapek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak geeft de bal voor. Galunov met een sublieme pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 36%, Pittsburgh FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 2:2

56e minuut.
Marais met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fay met een sublieme pass. Klungelig pakt Delmas de bal. Isham is nu in balbezit. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bartniak geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Delmas stond buitenspel. Kərimov neemt vlug de vrije trap. Salazar kopt de bal weg. Marais rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dunn met een sublieme pass. Fay rent richting de bal. Fay probeert naar een medespeler te passen. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Mule bokst de bal weg.

70e minuut.
Krepek passt de bal in één keer door. Marais is nu in balbezit. Marais passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Fox met een sublieme pass. Isham speelt de bal door. Fay rent richting de bal. Fay geeft een hoge lob. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mule trapt de bal weg van het doel. Salazar kopt de bal weg. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap. Donskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 45%, Pittsburgh FC 55%.
Hot Club Lions - Pittsburgh FC 2:3