Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Lions FC dimii fc
Normal Tactiek dimi tactic
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 40
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Abren onderschept slim de pass. Abren met een sublieme pass. Peterson probeert naar een medespeler te passen. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Carrascal rent richting de bal. Abren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrascal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abren geeft een hoge lob. Carrascal komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński geeft een hoge lob. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. Hartnett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
García Rubio rent richting de bal. García Rubio passt de bal in één keer door. Genç heeft problemen om de bal te vangen. Genç schiet op doel. Peterson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abren rent richting de bal. Dorčić verovert de bal door een tackle van achteren. Dorčić met een sublieme pass. Genç is nu in balbezit. Genç geeft een lange en hoge pass. Hartnett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Rock is nu in balbezit. Genç onderschept slim de pass. Genç speelt de bal door. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński speelt de bal door. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap. Hartnett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:1

38e minuut.
Daar is García Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rubio passt de bal met de wreef. Genç is nu in balbezit. Genç schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal in één keer door. Dorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorčić schiet op doel. Hartnett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Lions FC 76%, dimii fc 24%.
Royal Lions FC - dimii fc 0:2

46e minuut.
García Rubio speelt de bal door. Genç rent richting de bal. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak geeft een hoge lob. Hartnett bokst de bal weg.

54e minuut.
Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock geeft een lange en hoge pass. Genç controleert de bal met de borst. Dorčić is nu in balbezit. Dorčić geeft een hoge lob. Hartnett bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock is nu in balbezit. Andrysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Andrysiak geeft een hoge lob. García Rubio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zane speelt de bal door. Vanderbilt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jajszczyk. Jajszczyk krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Englund is nu in balbezit. Englund geeft de bal voor. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio schiet op doel. Hartnett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak met een sublieme pass. Genç speelt de bal door. Dorčić probeert naar een medespeler te passen. Grupiński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dorčić heeft problemen om de bal te vangen. Dorčić geeft een hoge lob. Andrysiak is nu in balbezit. Genç is nu in balbezit. Genç draait met de bal, schiet en ... Hartnett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hartnett trapt de bal weg. Carrascal kopt de bal weg. Daar is García Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rubio draait met de bal, schiet en ... Hartnett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genç is nu in balbezit. Genç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:3

79e minuut.
Legosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grupiński met een snelle inworp. García Rubio is nu in balbezit. García Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:4

80e minuut.
García Rubio speelt de bal door. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap. Hartnett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:5

85e minuut.
Grupiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorčić geeft de bal voor. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak passt de bal met de wreef. Dorčić geeft een hoge lob. Paal!

89e minuut.
Grupiński rent richting de bal. Grupiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Peterson de bal. Genç rent richting de bal. Genç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - dimii fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Lions FC 82%, dimii fc 18%.
Royal Lions FC - dimii fc 0:6