Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Dragon
Attack Tactiek Main
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten solide
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal met de wreef. Gros rent richting de bal. Gros geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Best met een harde bal richting middenveld. Edison kopt de bal weg. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Best trapt de bal weg. Oţelea kopt de bal weg. Edison met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolgheico is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Rhine de bal. Porrone is nu in balbezit. Porrone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:2

15e minuut.
Golding geeft de bal voor. Rhine probeert de bal aan de voet te houden. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:3

28e minuut.
Porrone passt de bal met de wreef. Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal in één keer door. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ion geeft de bal voor. Edison kan de bal niet met de borst controleren. Edison met een sublieme pass. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone speelt de bal door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 68%, Dragon 32%.
AC Nobiallo - Dragon 0:4

46e minuut.
Pranagal geeft een hoge lob. Gros kopt de bal weg. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:5

55e minuut.
Ion met een sublieme pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor geeft een hoge lob. Porrone controleert de bal met de borst. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:6

62e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan met een sublieme pass. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:7

64e minuut.
Oţelea geeft de bal voor. Daar is Scuderin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderin passt de bal in één keer door. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Edison speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Golding is nu in balbezit. Porrone onderschept slim de pass. Porrone schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Ion de bal. Ion probeert naar een medespeler te passen. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:8

78e minuut.
Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor geeft de bal voor. Daar is Dolgheico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgheico schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ion is nu in balbezit. Ion speelt de bal door. Gros met een sublieme pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Gros rent richting de bal. Gros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Best trapt de bal weg. Ion kopt de bal weg. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Dragon 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 78%, Dragon 22%.
AC Nobiallo - Dragon 0:9