Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Chula Vista United
Defend Tactiek flat four
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 43.4
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Campolo heeft problemen om de bal te vangen. Campolo passt de bal met de wreef. Şipoş rent richting de bal. Şipoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Páez geeft de bal voor. Inworp. Lerch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutai rent richting de bal. Hutai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Cumberland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pássaro met een sublieme pass. Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez geeft een lange en hoge pass. Şipoş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Faliński rent richting de bal. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot probeert naar een medespeler te passen. Şipoş rent richting de bal. Şipoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 1:0

30e minuut.
Zink bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink passt de bal met de wreef. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş draait met de bal, schiet en ... Zdebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 2:0

34e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Şipoş passt de bal zonder na te denken. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rabello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pássaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pássaro passt de bal in één keer door. Şipoş rent richting de bal. Şipoş schiet op doel. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards is nu in balbezit. Campolo onderschept slim de pass. Campolo schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Pássaro geeft de bal voor. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 3:0

44e minuut.
Pássaro speelt de bal door. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot speelt de bal door. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 38%, Chula Vista United 62%.
FC FCSB1985 - Chula Vista United 3:0

49e minuut.
Regojević onderschept slim de pass. Regojević geeft een hoge lob. Richards is nu in balbezit. Campolo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Campolo onderschept slim de pass. Campolo met een sublieme pass. Şipoş rent richting de bal. Şipoş draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Rabello geeft de bal voor. Zink is nu in balbezit. Zink geeft een hoge lob. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lerch speelt de bal door. Vörös is nu in balbezit. Prinssen onderschept slim de pass. Hutai onderschept slim de pass. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 3:1

63e minuut.
Morgenrot passt de bal zonder na te denken. Daar is Şipoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabello rent richting de bal. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zink geeft een hoge lob. Śniadecki geeft een hoge lob. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campolo probeert naar een medespeler te passen. Şipoş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 4:1

66e minuut.
Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Regojević verovert de bal door een tackle van achteren. Regojević geeft de bal voor. Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prinssen passt de bal zonder na te denken. Morgenrot rent richting de bal. Morgenrot geeft een hoge lob. Şipoş maakt een snoekduik en kopt de bal. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Chula Vista United 5:1

73e minuut.
Inworp. Dardano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Dilazzaro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis geeft een hoge lob. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rabello de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Richards onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Śniadecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Şipoş de bal. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot speelt de bal door. Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 32%, Chula Vista United 68%.
FC FCSB1985 - Chula Vista United 5:1