Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jadmir fc Los Vaqueros FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Letterman probeert naar een medespeler te passen. Rutter rent richting de bal. Rutter met een sublieme pass. Godbey rent richting de bal. Godbey draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.

40e minuut.
Arnaud geeft een hoge lob. Norton kopt de bal weg. Oaker heeft problemen om de bal te vangen. Ripken rent richting de bal. Ripken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lincoln is nu in balbezit. Lincoln geeft de bal voor. Keaton met een sublieme pass. Ripken is nu in balbezit. Ripken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 59%, Los Vaqueros FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jadmir fc - Los Vaqueros FC 0:0

48e minuut.
Rutter met een sublieme pass. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless passt de bal met de wreef. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Keaton speelt de bal door. Oaker rent richting de bal. Oaker geeft de bal voor. Godbey rent richting de bal. Godbey schiet op doel. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Oaker is nu in balbezit. Oaker passt de bal in één keer door. Godbey rent richting de bal. Godbey schiet op doel. Clay probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Aloisi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rutter de bal onder controle te krijgen. O`Brien speelt de bal door. Ripken rent richting de bal. Ripken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 49%, Los Vaqueros FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jadmir fc - Los Vaqueros FC 0:0