Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Power Lee FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Gere met een sublieme pass. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha passt de bal in één keer door. Acerola is nu in balbezit. Acerola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Capps probeert de bal aan de voet te houden. Cheshire rent richting de bal. Capps is nu in balbezit. Cheshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheshire schiet op doel. Cartman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gere passt de bal met de wreef. Webb is nu in balbezit. Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - Lee FC 1:0

19e minuut.
Portabales rent richting de bal. Portabales passt de bal in één keer door. Waibel heeft problemen om de bal te vangen. Gere is nu in balbezit. Gere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Capps verovert de bal door een tackle van achteren. Capps probeert naar een medespeler te passen. Crescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheshire verovert de bal door een tackle van achteren. Cheshire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Waibel speelt de bal door. Cheshire is nu in balbezit. Crescio rent richting de bal. Cheshire is nu in balbezit. Cheshire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dallas Power - Lee FC 1:1

41e minuut.
Crescio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yoakum komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Daar is Yoakum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoakum begaat een overtreding. Cheshire raakt geblesseerd tijdens het duel. Waibel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Power 43%, Lee FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dallas Power - Lee FC 1:1

47e minuut.
Cancela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostyukov is nu in balbezit. Cancela begaat een overtreding. Cancela krijgt een gele kaart. Kostyukov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kostyukov kan niet meer verder spelen. Goldstein komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gere is nu in balbezit. Gere geeft de bal voor. Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - Lee FC 2:1

59e minuut.
Acerola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Degurian komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Salyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gere onderschept slim de pass. Gere probeert naar een medespeler te passen. Degurian is nu in balbezit. Degurian draait met de bal, schiet en ... Broome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Power - Lee FC 3:1

75e minuut.
Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Pardilha is nu in balbezit. Pardilha passt de bal zonder na te denken. Degurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Degurian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Portabales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capps bereikt de bal nog maar net als eerste. Capps met een sublieme pass. Cheshire is nu in balbezit. Cheshire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Power 51%, Lee FC 49%.
Dallas Power - Lee FC 3:1