Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coquitlam Mountain Lions white royals
new532 Tactiek 3-3-4
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Szrajda de bal. Szrajda speelt de bal door. Pipinashvili probeert naar een medespeler te passen. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mahnken met een sublieme pass. Botteghin heeft problemen om de bal te vangen. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coquitlam Mountain Lions - white royals 1:0

14e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pipinashvili zijn tegenspeler op de grond. Pipinashvili krijgt een gele kaart. Ochroński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ochroński kan niet meer verder spelen. Wojtoń komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili speelt de bal door. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Botteghin rent richting de bal. Mahnken bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahnken speelt de bal door. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Gonet rent richting de bal. Gonet speelt de bal door. Pipinashvili rent richting de bal. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Kroken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mahnken probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Botteghin de bal. Botteghin passt de bal in één keer door. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coquitlam Mountain Lions - white royals 2:0

33e minuut.
Mahnken rent richting de bal. Botteghin is nu in balbezit. Mahnken met een sublieme pass. Botteghin heeft problemen om de bal te vangen. Botteghin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sagaz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Brens de bal. Pipinashvili geeft een lange en hoge pass. Botteghin kopt de bal weg. Bentancour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Pipinashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vélez met een sublieme pass. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquitlam Mountain Lions 42%, white royals 58%.
Coquitlam Mountain Lions - white royals 2:0

46e minuut.
Vilić komt het veld opgelopen. Surdu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Čičvarić heeft problemen om de bal te vangen. Pipinashvili is nu in balbezit. Pipinashvili passt de bal zonder na te denken. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquitlam Mountain Lions - white royals 3:0

51e minuut.
Inworp. Korycki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Polowczyk onderschept slim de pass. Polowczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Sagaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botteghin rent richting de bal. Botteghin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Pipinashvili onderschept slim de pass. Daar is Pipinashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipinashvili passt de bal met de wreef. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel. Surdu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Ferrer kopt de bal weg. Gonet rent richting de bal. Gonet passt de bal in één keer door. Botteghin heeft problemen om de bal te vangen. Botteghin schiet op doel. Surdu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pizarro controleert de bal met de borst. Aba rent richting de bal. Aba passt de bal in één keer door. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Vilić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pipinashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentancour springt en kopt de bal. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pipinashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Pipinashvili probeert naar een medespeler te passen. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... Botteghin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquitlam Mountain Lions 34%, white royals 66%.
Coquitlam Mountain Lions - white royals 3:0