Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple white royals
Striker Tactiek 3-3-4
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Dolenský geeft een lange en hoge pass. Tenu is nu in balbezit. Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Mărculescu is nu in balbezit. Aba verovert de bal door een tackle van achteren. Aba geeft een lange en hoge pass. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dolenský geeft de bal voor. Szczyptański is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 0:1

13e minuut.
Casseruola passt de bal met de wreef. Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli schiet op doel. Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Casseruola passt de bal in één keer door. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero met een sublieme pass. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. Surdu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Zero is nu in balbezit. Zero passt de bal zonder na te denken. Barrera rent richting de bal. Barrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Barrera speelt de bal door. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli passt de bal zonder na te denken. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Vandíček probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barrera de bal. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zero de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sharafutdinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandíček. Sharafutdinov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sharafutdinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharafutdinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piangerelli heeft problemen om de bal te vangen. Barrera is nu in balbezit. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba passt de bal met de wreef. Keblúšek rent richting de bal. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fernández Peguero geeft een hoge lob. Vandíček kopt de bal weg. Daar is Aba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalabardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalabardo geeft de bal voor. Surdu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cifrák geeft een hoge lob. Vendrame is nu in balbezit. Vendrame passt de bal zonder na te denken. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Surdu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 43%, white royals 57%.
Giancola Maple - white royals 0:1

53e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piangerelli de bal. Mărculescu speelt de bal door. Zero rent richting de bal. Zero draait met de bal, schiet en ... Surdu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mărculescu zal de hoekschop nemen. Zero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Korycki de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mărculescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barrera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giancola Maple - white royals 1:1

55e minuut.
Vendrame passt de bal in één keer door. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera passt de bal zonder na te denken. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Surdu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 2:1

56e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli is nu in balbezit. Korycki onderschept slim de pass. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero draait met de bal, schiet en ... Surdu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba verovert de bal door een tackle van achteren. Aba speelt de bal door. Sharafutdinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharafutdinov draait met de bal, schiet en ... Brasini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu passt de bal in één keer door. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel. Surdu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 3:1

66e minuut.
Chalabardo rent richting de bal. Sharafutdinov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandíček. Vandíček krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Brens probeert naar een medespeler te passen. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský passt de bal zonder na te denken. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Brasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dolenský is nu in balbezit. Keblúšek rent richting de bal. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - white royals 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 46%, white royals 54%.
Giancola Maple - white royals 3:2