Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:21
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: OL69 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2747
OL69 Vacant City
OL 2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
O`Conner met een sublieme pass. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch passt de bal in één keer door. Reche is nu in balbezit. Reche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Keeper rent richting de bal. Rudawski rent richting de bal. Keeper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keeper krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rogers met een harde bal richting middenveld. Rudawski kopt de bal weg. Daar is Diplacido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęch verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch schiet op doel. Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Koçaner kopt de bal weg. O`Conner probeert naar een medespeler te passen. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sabatier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche speelt de bal door. Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martinez rent richting de bal. Martinez passt de bal in één keer door. Bergeron is nu in balbezit. Bergeron schiet op doel. Malbašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Diplacido geeft een lange en hoge pass. Wojewódzki kopt de bal weg. Klungelig pakt O`Conner de bal. Dodds is nu in balbezit. Dodds draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Summerhill passt de bal zonder na te denken. Rudawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudawski passt de bal met de wreef. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds rent richting de bal. Reche begaat een overtreding. Dodds moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dodds kan niet meer verder spelen. Cloutier komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez passt de bal in één keer door. Gomoliński rent richting de bal. Summerhill onderschept slim de pass. Summerhill geeft de bal voor. Malbašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 46%, Vacant City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OL69 - Vacant City 0:0

62e minuut.
Rudawski onderschept slim de pass. Rudawski probeert naar een medespeler te passen. Szczęch rent richting de bal. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Daar is Reche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hamedani onderschept slim de pass. Sabatier rent richting de bal. Sabatier passt de bal met de wreef. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Diplacido met een sublieme pass. Szczęch speelt de bal door. Reche is nu in balbezit. Reche draait met de bal, schiet en ... Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Vacant City 1:0

84e minuut.
Reche is nu in balbezit. Francois verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęch onderschept slim de pass. Szczęch schiet op doel. Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Vacant City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 34%, Vacant City 66%.
OL69 - Vacant City 2:0