Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Eagles Soccer Club Sportif
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandybuck met de inworp. Sandoval met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lavallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Van der Jeugt zijn tegenspeler op de grond. Lavallée is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Logan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McKennitt is nu in balbezit. Halsted bereikt de bal nog maar net als eerste. McKennitt onderschept slim de pass. McKennitt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Keele is nu in balbezit. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal in één keer door. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Halsted trapt de bal weg. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gauthier controleert de bal met de borst. Attakora-Gyan speelt de bal door. Demanche heeft problemen om de bal te vangen. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Keele geeft een hoge lob. Lavallée heeft problemen om de bal te vangen. Lavallée met een sublieme pass. Klungelig pakt Van der Jeugt de bal. Van der Jeugt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Eagles - Soccer Club Sportif 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Eagles 56%, Soccer Club Sportif 44%.
Soccer Eagles - Soccer Club Sportif 0:1

52e minuut.
De Palma rent richting de bal. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche passt de bal met de wreef. Keele rent richting de bal. Keele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Keele is nu in balbezit. Keele geeft een hoge lob. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango geeft de bal voor. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKennitt is nu in balbezit. McKennitt schiet op doel. Lavallée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval schiet op doel. Lavallée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer Eagles - Soccer Club Sportif 1:1

84e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Gauthier kopt de bal weg. McKennitt is nu in balbezit. McKennitt haalt uit met een fantastische trap. Lavallée bokst de bal weg.

90e minuut.
Keele geeft een hoge lob. Sandoval rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keele. Keele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Eagles 54%, Soccer Club Sportif 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer Eagles - Soccer Club Sportif 1:1