Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights Sandsker Sporting
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang met een sublieme pass. Watson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Sandsker Sporting 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Farrugia de bal. Gardiner rent richting de bal. Gardiner passt de bal zonder na te denken. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Sandsker Sporting 2:0

24e minuut.
Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zane onderschept slim de pass. Zane geeft de bal voor. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Sandsker Sporting 3:0

43e minuut.
Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson rent richting de bal. Watson geeft een hoge lob. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jackovic met een harde bal richting middenveld. Yang kopt de bal weg. Farrugia rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis schiet op doel. Jackovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Sandsker Sporting 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 37%, Sandsker Sporting 63%.
Eternal Knights - Sandsker Sporting 4:0

46e minuut.
Wheelhouse is nu in balbezit. Gardiner onderschept slim de pass. Gardiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francis de bal. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yang met een sublieme pass. Jackovic speelt de bal door. Tome rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gardiner probeert de bal met de borst te controleren. Schammer rent richting de bal. Schammer passt de bal met de wreef. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Clark de bal. Clark geeft de bal voor. Daar is Farrugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - Sandsker Sporting 5:0

69e minuut.
Stevens trapt de bal weg. Borkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Yang de bal. Ellis rent richting de bal. Ellis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stevens speelt de bal door. Farrugia kopt de bal weg. Zane is nu in balbezit. Ellis onderschept slim de pass. Ellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 43%, Sandsker Sporting 57%.
Eternal Knights - Sandsker Sporting 5:0