Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchester yanited Atriatum Tsunamis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham haalt uit met een fantastische trap. D`Souza kopt de bal weg. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Berry de bal. Fanning rent richting de bal. Fanning passt de bal zonder na te denken. McNally bereikt de bal nog maar net als eerste. McNally draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rex kopt de bal weg. Demourtzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon begaat een overtreding. Anabalon krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Crowe is nu in balbezit. Crowe geeft de bal voor. Deeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Martin passt de bal met de wreef. McNally bereikt de bal nog maar net als eerste. McNally speelt de bal door. Fanning is nu in balbezit. Fanning draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Crowe kopt de bal weg. McNally rent richting de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. McNally verovert de bal door een tackle van achteren. McNally schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stuart speelt de bal door. Morris rent richting de bal. Morris geeft de bal voor. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Crowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowe geeft de bal voor. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning is nu in balbezit. Fanning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 52%, Atriatum Tsunamis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchester yanited - Atriatum Tsunamis 0:0

48e minuut.
McNally passt de bal met de wreef. Wright rent richting de bal. Fanning verovert de bal door een tackle van achteren. Fanning haalt uit met een fantastische trap. Paulson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - Atriatum Tsunamis 1:0

70e minuut.
Anabalon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anabalon geeft een lange en hoge pass. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham schiet op doel. D`Souza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manchester yanited - Atriatum Tsunamis 1:1

72e minuut.
Anabalon is nu in balbezit. Anabalon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Souza de bal. Brabham rent richting de bal. Brabham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Crowe is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Martin speelt de bal door. Klungelig pakt Brabham de bal. Brabham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Morris kopt de bal weg. Fanning kan de bal niet met de borst controleren. Fanning speelt de bal door. McNally bereikt de bal nog maar net als eerste. McNally draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchester yanited - Atriatum Tsunamis 2:1

88e minuut.
McNally bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin onderschept slim de pass. Martin passt de bal met de wreef. Buljan is nu in balbezit. Buljan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester yanited 54%, Atriatum Tsunamis 46%.
manchester yanited - Atriatum Tsunamis 2:1