Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter MIami Mild Knights
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Calderwood geeft de bal voor. McNamee kopt de bal weg. MacCulloch heeft problemen om de bal te vangen. Deuchar rent richting de bal. Deuchar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Mild Knights 0:1

15e minuut.
Ewing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McNamee met de inworp. MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeachan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Broon rent richting de bal. Broon speelt de bal door. Deuchar rent richting de bal. Deuchar haalt uit met een fantastische trap. MacWhirter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Mild Knights 0:2

25e minuut.
Calderwood geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderwood met de inworp. Broon rent richting de bal. Broon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bowman bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeachan passt de bal zonder na te denken. Stenhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenhouse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 51%, Mild Knights 49%.
Inter MIami - Mild Knights 0:2

58e minuut.
McNamee bereikt de bal nog maar net als eerste. McNamee geeft een lange en hoge pass. Bowman rent richting de bal. Bowman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Connell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkinson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilkinson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Dallas de bal. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon passt de bal zonder na te denken. Deuchar is nu in balbezit. Deuchar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Deuchar geeft een lange en hoge pass. Daar is Knox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon schiet op doel. MacWhirter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter MIami - Mild Knights 0:3

84e minuut.
Broon rent richting de bal. Broon passt de bal met de wreef. Deuchar rent richting de bal. Deuchar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter MIami 60%, Mild Knights 40%.
Inter MIami - Mild Knights 0:3