Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suprising Crossbows Scottish Archers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
MacAngus speelt de bal door. MacLergain bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth rent richting de bal. Klungelig pakt MacLergain de bal. MacLergain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cole geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carson met de inworp. Airth is nu in balbezit. Airth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Airth de bal. Airth geeft een lange en hoge pass. McDowell kopt de bal weg. MacLergain kan de bal niet met de borst controleren. MacLergain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
MacIlvain kopt de bal weg. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus geeft een lange en hoge pass. Daar is MacLergain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLergain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
MacCulloch rent richting de bal. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain geeft een lange en hoge pass. MacCulloch heeft problemen om de bal te vangen. MacCulloch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Robertson passt de bal met de wreef. Carson rent richting de bal. Carson passt de bal zonder na te denken. Swanson rent richting de bal. Swanson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 54%, Scottish Archers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suprising Crossbows - Scottish Archers 0:0

47e minuut.
Tyre geeft de bal voor. Wallace rent richting de bal. MacAngus maakt een afschuwelijke overtreding. MacAngus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
MacIlvain geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wallace met een snelle inworp. Swanson is nu in balbezit. Swanson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Airth bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth passt de bal met de wreef. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLergain verovert de bal door een tackle van achteren. MacLergain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suprising Crossbows 51%, Scottish Archers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suprising Crossbows - Scottish Archers 0:0