Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rare Arbalets Gaelic Sabres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


22e minuut.
Na een snelle pass probeert Murdoch de bal onder controle te krijgen. Webb is nu in balbezit. Webb met een sublieme pass. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist haalt uit met een fantastische trap. Colman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
MacVarish heeft problemen om de bal te vangen. Gilchrist rent richting de bal. MacVarish is nu in balbezit. Gilchrist onderschept slim de pass. Gilchrist schiet op doel. Colman bokst de bal weg.

40e minuut.
Selkirk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacVarish bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Arbalets - Gaelic Sabres 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Arbalets 61%, Gaelic Sabres 39%.
Rare Arbalets - Gaelic Sabres 0:1

55e minuut.
Dallas verovert de bal door een tackle van achteren. Webb onderschept slim de pass. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Curran bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan verovert de bal door een tackle van achteren. MacCowan passt de bal in één keer door. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdoch speelt de bal door. MacCowan is nu in balbezit. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... MacGilledon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Arbalets 52%, Gaelic Sabres 48%.
Rare Arbalets - Gaelic Sabres 0:1