Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Ravens Welsh Whales
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 21
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
MacCallum geeft de bal voor. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel. Klungelig pakt Gardner de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
MacCallum probeert de bal aan de voet te houden. MacKerlich rent richting de bal. Tyre begaat een overtreding. Tyre krijgt een gele kaart. MacKerlich raakt geblesseerd tijdens het duel. Todd zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McMillan rent richting de bal. MacCraw verovert de bal door een tackle van achteren. MacCraw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Swanson kopt de bal weg. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski probeert naar een medespeler te passen. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. MacGilroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita rent richting de bal. Fita draait met de bal, schiet en ... MacGilroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 1:0

23e minuut.
Murie is nu in balbezit. McMillan rent richting de bal. McMillan geeft de bal voor. Fita is nu in balbezit. Fita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacGugan passt de bal in één keer door. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fita de bal. Fita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 2:0

36e minuut.
MacMaster onderschept slim de pass. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Fita de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski passt de bal met de wreef. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Studzinski geeft de bal voor. Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ... MacGilroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... Todd probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Ravens 43%, Welsh Whales 57%.
Phoenix Ravens - Welsh Whales 3:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCallum met een snelle inworp. Studzinski geeft de bal voor. Daar is Fita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 4:0

51e minuut.
Studzinski met een sublieme pass. McMillan is nu in balbezit. MacGugan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGugan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
McGregor probeert naar een medespeler te passen. Cowan rent richting de bal. MacCallum begaat een overtreding. MacCallum krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Cowan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cowan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McMillan kan de bal niet met de borst controleren. MacCraw verovert de bal door een tackle van achteren. MacCraw draait met de bal, schiet en ... MacGhee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 4:1

57e minuut.
Klungelig pakt Studzinski de bal. Studzinski passt de bal met de wreef. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miller de bal onder controle te krijgen. MacGilroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
McGregor heeft problemen om de bal te vangen. MacCraw bereikt de bal nog maar net als eerste. McGregor begaat een overtreding. MacCraw roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacCraw kan niet meer verder spelen. MacVeagh komt het veld opgelopen.

70e minuut.
MacMaster geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edwards de bal. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
MacCallum met de inworp. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Studzinski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Studzinski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Murie passt de bal met de wreef. MacGugan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGugan probeert naar een medespeler te passen. MacVeagh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVeagh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. MacGhee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Ravens - Welsh Whales 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Ravens 39%, Welsh Whales 61%.
Phoenix Ravens - Welsh Whales 4:2