Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rare Nigthingales Great Port
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
MacGilbert geeft een lange en hoge pass. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTear probeert naar een medespeler te passen. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Logan kopt de bal weg. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter rent richting de bal. Evans onderschept slim de pass. Evans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMillan begaat een overtreding. Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Payne kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sutherland bokst de bal weg. MacRath rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rare Nigthingales - Great Port 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 50%, Great Port 50%.
Rare Nigthingales - Great Port 0:1

46e minuut.
MacKnight met de inworp. MacMillan is nu in balbezit. MacMillan speelt de bal door. Evans rent richting de bal. Evans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Duthie geeft een hoge lob. Inworp. Ewing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lang de bal. Lang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sutherland trapt de bal weg van het doel. MacMillan is nu in balbezit. MacMillan probeert naar een medespeler te passen. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Logan kopt de bal weg. Klungelig pakt Morrison de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans haalt uit met een fantastische trap. Morrison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rare Nigthingales 49%, Great Port 51%.
Rare Nigthingales - Great Port 0:1