Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast Dumbledor Inter Peckers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacRobbie verovert de bal door een tackle van achteren. MacArthur onderschept slim de pass. Downie maakt een afschuwelijke overtreding. Downie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
MacLellan geeft de bal voor. Dailly met een sublieme pass. Currie rent richting de bal. Dempsie rent richting de bal. Dempsie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Dumbledor - Inter Peckers 1:0

8e minuut.
Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey passt de bal zonder na te denken. Currie is nu in balbezit. Currie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Dumbledor - Inter Peckers 2:0

22e minuut.
Luke probeert naar een medespeler te passen. Shannon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacArthur. MacArthur krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Currie is nu in balbezit. Luke verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsie is nu in balbezit. Currie rent richting de bal. Currie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Reilly rent richting de bal. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dempsie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Dumbledor 50%, Inter Peckers 50%.
Fast Dumbledor - Inter Peckers 2:0

47e minuut.
Burnett probeert naar een medespeler te passen. MacArthur rent richting de bal. MacArthur passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Massey de bal. Massey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
MacWalrick onderschept slim de pass. MacWalrick passt de bal met de wreef. Daar is MacRobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massey rent richting de bal. Massey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacKieson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLea bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLea probeert naar een medespeler te passen. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Dumbledor - Inter Peckers 3:0

84e minuut.
MacArthur probeert naar een medespeler te passen. Massey is nu in balbezit. Leslie verovert de bal door een tackle van achteren. MacArthur is nu in balbezit. MacArthur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Luke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McGinty komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bain met een snelle inworp. McGinty is nu in balbezit. McGinty speelt de bal door. Currie rent richting de bal. Currie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Dumbledor - Inter Peckers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Dumbledor 57%, Inter Peckers 43%.
Fast Dumbledor - Inter Peckers 4:0