Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caledonian Oilers Inter Peckers
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean rent richting de bal. McLean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
MacGorrie passt de bal met de wreef. MacCune rent richting de bal. MacCune probeert naar een medespeler te passen. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean draait met de bal, schiet en ... MacRach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
MacLellan trapt de bal weg. James kopt de bal weg. Daar is Cruikshank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nisbet is nu in balbezit. Nisbet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
MacGorrie geeft een lange en hoge pass. Cruikshank kopt de bal weg. MacCartney speelt de bal door. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean haalt uit met een fantastische trap. MacRach bokst de bal weg.

37e minuut.
McQuilken passt de bal met de wreef. Nisbet heeft problemen om de bal te vangen. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. James rent richting de bal. James schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonian Oilers 41%, Inter Peckers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caledonian Oilers - Inter Peckers 0:0

55e minuut.
Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurdoch passt de bal in één keer door. McLean bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Burnett rent richting de bal. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nisbet de bal. Nisbet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nisbet heeft problemen om de bal te vangen. MacLaghlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nisbet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacWalrick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken schiet op doel. Gemmill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caledonian Oilers - Inter Peckers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caledonian Oilers 50%, Inter Peckers 50%.
Caledonian Oilers - Inter Peckers 0:1