Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Heldenfriedhof
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53648
Belinlandia Poveri Diavoli
Camel Toe :-) Tactiek RinghioBoyz
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
64.4 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten very good
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


5e minuut.
Arzola rent richting de bal. Arzola passt de bal in één keer door. Pozzi rent richting de bal. Pozzi geeft een lange en hoge pass. Körkkö krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Di Campo rent richting de bal. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:0

17e minuut.
Troninas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelluzzo met de inworp. Klungelig pakt Wolny de bal. Wolny geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Husabø bokst de bal weg.

29e minuut.
Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny probeert naar een medespeler te passen. Castelluzzo rent richting de bal. Aporti rent richting de bal. Aporti geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:1

31e minuut.
Pozzi rent richting de bal. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozzi. Pozzi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Goryl verovert de bal door een tackle van achteren. Goryl passt de bal in één keer door. Aporti rent richting de bal. Aporti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:2

41e minuut.
Pyskaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolny rent richting de bal. Wolny geeft een hoge lob. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal. Husabø werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 54%, Poveri Diavoli 46%.
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:2

46e minuut.
Ferra komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Goryl springt en kopt de bal. Husabø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:3

70e minuut.
Pyskaty controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manca komt het veld opgelopen. Crespiatico komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuccarede komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Di Campo passt de bal in één keer door. Arzola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albreht. Albreht krijgt een gele kaart. Arzola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arzola kan niet meer verder spelen. Adrian komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cuccarede controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dadda komt het veld opgelopen. Dadda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belinlandia 37%, Poveri Diavoli 63%.
Belinlandia - Poveri Diavoli 1:3