Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars Nuova odb 82
SPALLETTI Tactiek QQ2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 68.4
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Inworp. Hoscheid met de inworp. Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een hoge lob. Gomes da Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Bijotat bokst de bal weg.

8e minuut.
Locorotondo geeft de bal voor. Hoscheid kopt de bal weg. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een hoge lob. Gomes da Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:1

11e minuut.
Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea passt de bal zonder na te denken. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana geeft de bal voor. Natouri krijgt zijn hoofd ertegen. Bijotat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomes da Silva is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hoscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Natouri de bal. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana rent richting de bal. Sesan verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Gordea geeft een hoge lob. Locorotondo kopt de bal weg. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana geeft de bal voor. Gomes da Silva krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Locorotondo kopt de bal weg. Quintana rent richting de bal. Quintana geeft de bal voor. Natouri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:2

19e minuut.
Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid geeft een lange en hoge pass. Natouri kopt de bal weg. Gomes da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Quintana rent richting de bal. Klungelig pakt Quintana de bal. Quintana passt de bal met de wreef. Gomes da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:3

24e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri onderschept slim de pass. Natouri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chauvel geeft de bal voor. Klungelig pakt Brintazzoli de bal. Chauvel is nu in balbezit. Gomes da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ... Bijotat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gomes da Silva is nu in balbezit. Gomes da Silva schiet op doel. Bijotat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:4

28e minuut.
Hoscheid onderschept slim de pass. Hoscheid speelt de bal door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft de bal voor. Natouri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Gordea met een sublieme pass. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:5

32e minuut.
Gomes da Silva passt de bal zonder na te denken. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natouri is nu in balbezit. Natouri schiet op doel. Bijotat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:6

34e minuut.
Hoscheid met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Traversi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Quintana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoscheid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quintana rent richting de bal. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea met een sublieme pass. Gomes da Silva rent richting de bal. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ... Bijotat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan geeft een hoge lob. Traversi geeft de bal voor. Kopteff springt en kopt de bal. Brenci bokst de bal weg.

44e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Năstăsoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopteff is nu in balbezit. Kopteff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 62%, Nuova odb 82 38%.
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:6

48e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. Gomes da Silva kopt de bal weg. Natouri is nu in balbezit. Natouri haalt uit met een fantastische trap. Bijotat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:7

53e minuut.
Gil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsoiu met een snelle inworp. Kopteff is nu in balbezit. Kopteff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Hoscheid probeert naar een medespeler te passen. Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal zonder na te denken. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gomes da Silva onderschept slim de pass. Locorotondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:8

60e minuut.
Chauvel is nu in balbezit. Chauvel met een sublieme pass. Gomes da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hoscheid passt de bal zonder na te denken. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natouri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scambiali de bal. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft een hoge lob. Gomes da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ... Gałan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bijotat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Burski rent richting de bal. Kopteff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chauvel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Natouri maakt een snoekduik en kopt de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft een lange en hoge pass. Natouri springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Manrique kopt de bal weg. Chauvel met een sublieme pass. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Natouri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hoscheid passt de bal in één keer door. Natouri is nu in balbezit. Gomes da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Silva draait met de bal, schiet en ... Bijotat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal zonder na te denken. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Locorotondo verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes da Silva rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 62%, Nuova odb 82 38%.
emanuel`s stars - Nuova odb 82 0:8