Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Elfi delle Dolomiti
karl_A 2012 Tactiek Bondon 532 NEW
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
66.3 gemiddelde waardering 60.4
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Inworp. Aliling met een snelle inworp. Rəsulzadə geeft de bal voor. Cetlawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Elfi delle Dolomiti 0:1

10e minuut.
Luis kopt de bal weg. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaramillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Thornton kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rəsulzadə probeert naar een medespeler te passen. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste passt de bal zonder na te denken. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa draait met de bal, schiet en ... Arocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Sansegundo met een snelle inworp. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft de bal voor. Luis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5 PIOTTE F.C. - Elfi delle Dolomiti 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Aliling de bal. Barmann is nu in balbezit. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Cetlawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Arocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jarzębowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębowski passt de bal in één keer door. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste geeft de bal voor. Cetlawa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 53%, Elfi delle Dolomiti 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
5 PIOTTE F.C. - Elfi delle Dolomiti 1:1

47e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu passt de bal zonder na te denken. Grundza rent richting de bal. Grundza geeft de bal voor. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sansegundo met een snelle inworp. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Azmaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Allard komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Gaudio de bal onder controle te krijgen. Grundza speelt de bal door. Luis rent richting de bal. Luis haalt uit met een fantastische trap. Azmaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Elfi delle Dolomiti 2:1

66e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Talkowski is nu in balbezit. Luis onderschept slim de pass. Luis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grundza geeft een lange en hoge pass. Thornton kopt de bal weg. Luis rent richting de bal. Luis schiet op doel. Gaudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Allard rent richting de bal. Salamoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamoński krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jarzębowski geeft een hoge lob. Inworp. Kwilecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grundza geeft een hoge lob. Thornton springt en kopt de bal. Azmaner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 34%, Elfi delle Dolomiti 66%.
5 PIOTTE F.C. - Elfi delle Dolomiti 2:1