Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best Harzan FC
Fc Best Tactiek HFC1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten formidable
adequate Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani passt de bal zonder na te denken. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft een lange en hoge pass. Paneleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Gall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Sultani rent richting de bal. Sultani passt de bal in één keer door. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. Gall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Harzan FC 0:1

8e minuut.
Victoria heeft problemen om de bal te vangen. Sturing rent richting de bal. Sturing passt de bal in één keer door. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel. Gall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zeegelaar passt de bal in één keer door. Paiva is nu in balbezit. Mijnans begaat een overtreding. Mijnans krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mijnans passt de bal zonder na te denken. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sultani raakt geblesseerd tijdens het duel. Paneleiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Harzan FC 0:2

26e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Kaufman kopt de bal weg. Waterreus geeft een lange en hoge pass. Sotero krijgt zijn hoofd ertegen. Arntz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Arany rent richting de bal. Arany passt de bal zonder na te denken. Paneleiro is nu in balbezit. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Waterreus passt de bal in één keer door. Mijnans rent richting de bal. Mijnans passt de bal met de wreef. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Gall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany passt de bal in één keer door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sultani kopt de bal weg. Klungelig pakt van den Bergh de bal. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro schiet op doel. Gall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Harzan FC 0:3

42e minuut.
Arany is nu in balbezit. Arany passt de bal in één keer door. Mijnans met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 61%, Harzan FC 39%.
FC Best - Harzan FC 0:3

47e minuut.
van den Bergh kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijnans de bal. Mijnans speelt de bal door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Gall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zeegelaar verovert de bal door een tackle van achteren. van den Bergh rent richting de bal. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro schiet op doel. Gall werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Harzan FC 0:4

56e minuut.
Inworp. Passadore komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Victoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Victoria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroesen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zeegelaar geeft de bal voor. Inworp. Jordan met de inworp. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kroesen rent richting de bal. Kroesen passt de bal in één keer door. Paiva met een sublieme pass. Victoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoria haalt uit met een fantastische trap. Arntz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
van den Bergh kopt de bal weg. Aguilera met een sublieme pass. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Jordan geeft een lange en hoge pass. Paneleiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Paiva passt de bal zonder na te denken. Kroesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroesen probeert naar een medespeler te passen. Victoria is nu in balbezit. Victoria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 54%, Harzan FC 46%.
FC Best - Harzan FC 0:4