Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Taaie Tijgers FC Aus Tirol
442HKII Tactiek 4-1-2-2-1
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 46.2
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Gaius is nu in balbezit. Gaius met een sublieme pass. Rosolen rent richting de bal. Rosolen geeft een hoge lob. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 1:0

4e minuut.
Babel probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. Nothing rent richting de bal. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rosolen geeft de bal voor. Dolder is nu in balbezit. Simbulan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simbulan krijgt een gele kaart. Dolder raakt geblesseerd tijdens het duel. Polito legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Snoei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 2:0

6e minuut.
Habers passt de bal zonder na te denken. Fadiga rent richting de bal. Nothing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nothing krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rosolen met een sublieme pass. Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius passt de bal met de wreef. Dolder rent richting de bal. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius haalt uit met een fantastische trap. Snoei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 3:0

9e minuut.
Dolder schiet op doel. Snoei speelt de bal door. Rice kopt de bal weg. Daar is Gaius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaius schiet op doel. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius geeft een hoge lob. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simbulan kopt de bal weg. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 4:0

19e minuut.
Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Eerden onderschept slim de pass. Polito is nu in balbezit. Polito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 5:0

28e minuut.
Rice passt de bal in één keer door. Daar is Gaius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaius passt de bal in één keer door. Dolder is nu in balbezit. Dolder schiet op doel. Snoei bokst de bal weg.

36e minuut.
Gaius geeft een lange en hoge pass. Blokker heeft problemen om de bal te vangen. Knoester bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder onderschept slim de pass. Dolder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gaius rent richting de bal. Gaius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dolder heeft problemen om de bal te vangen. van der Eerden geeft een lange en hoge pass. Kanatçı kopt de bal weg. Rosolen geeft een lange en hoge pass. Dolder springt en kopt de bal. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simbulan kopt de bal weg. Rice geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Coenders geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosolen met een snelle inworp. Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius draait met de bal, schiet en ... Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blokker is nu in balbezit. Dolder onderschept slim de pass. Dolder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 6:0

43e minuut.
Rosolen speelt de bal door. Czerniakowski met een sublieme pass. Polito is nu in balbezit. Polito geeft een lange en hoge pass. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. Snoei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 30%, FC Aus Tirol 70%.
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 6:0

46e minuut.
Czerniakowski onderschept slim de pass. Czerniakowski geeft een hoge lob. Dolder kopt de bal weg. Daar is Gaius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rice zal de hoekschop nemen. Gaius kopt de bal weg. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met een snelle inworp. Polito bereikt de bal nog maar net als eerste. Polito geeft een hoge lob. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaius is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 7:0

66e minuut.
Karakula speelt de bal door. Polito rent richting de bal. Polito geeft de bal voor. Dolder is nu in balbezit. Dolder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 8:0

71e minuut.
Snoei met een sublieme pass. Polito met een sublieme pass. Daar is Rice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rice geeft een hoge lob. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Gaius is nu in balbezit. Gaius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 9:0

83e minuut.
Gaius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaius geeft een hoge lob. Habers rent richting de bal. Dolder verovert de bal door een tackle van achteren. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Simbulan rent richting de bal. Simbulan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerniakowski met de inworp. Rice geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 18%, FC Aus Tirol 82%.
De Taaie Tijgers - FC Aus Tirol 9:0