Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixies FC Aus Tirol
Rathskeller.C Tactiek 4-1-2-2-1
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peruza met de inworp. Kuipers probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. Snoei bokst de bal weg.

9e minuut.
van der Eerden rent richting de bal. van der Vliet onderschept slim de pass. van der Vliet passt de bal met de wreef. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vissie kopt de bal weg. Zwojnica heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica passt de bal in één keer door. van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snoei probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lagerwaard de bal onder controle te krijgen. Vissie met een sublieme pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vissie met een snelle inworp. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft een lange en hoge pass. van der Vliet krijgt zijn hoofd ertegen. Snoei bokst de bal weg.

16e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Babel de bal. Babel geeft een lange en hoge pass. Fadiga springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica met een sublieme pass. van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen met een sublieme pass. Babel is nu in balbezit. Babel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
van den Heuvel onderschept slim de pass. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kuipers geeft een hoge lob. van der Vliet kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 43%, FC Aus Tirol 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pixies - FC Aus Tirol 0:0

46e minuut.
Lagerwaard geeft de bal voor. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica passt de bal zonder na te denken. van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Babel is nu in balbezit. van den Heuvel verovert de bal door een tackle van achteren. van den Heuvel geeft een hoge lob. Zwojnica probeert de bal met de borst te controleren. Zwojnica schiet op doel. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Groothuizen heeft problemen om de bal te vangen. Kuipers probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - FC Aus Tirol 1:0

64e minuut.
Knoester bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie onderschept slim de pass. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Babel passt de bal met de wreef. Fadiga rent richting de bal. Sanniez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanniez krijgt een gele kaart. Fadiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babel wilt de vrije trap nemen. Vreijsen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vissie met de inworp. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Zwojnica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mirică probeert de bal aan de voet te houden. Nagels rent richting de bal. Met opzet legt Knoester zijn tegenspeler op de grond. Knoester krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Habers kopt de bal weg. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel met een sublieme pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Vissie rent richting de bal. Vissie passt de bal in één keer door. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. Snoei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - FC Aus Tirol 2:0

89e minuut.
Klungelig pakt van der Vliet de bal. Groothuizen is nu in balbezit. van der Vliet begaat een overtreding. Groothuizen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Groothuizen kan niet meer verder spelen. Coenders komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Vissie de bal. Vissie met een sublieme pass. Kuipers speelt de bal door. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 39%, FC Aus Tirol 61%.
Pixies - FC Aus Tirol 2:0