Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bohemian haag Orion Rivierenbuurt
343 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 21.1
very good Schieten weak
very good Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Januzaj passt de bal met de wreef. Pędzich is nu in balbezit. Pędzich geeft een hoge lob. Inga is nu in balbezit. Inga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 1:0

3e minuut.
Inga rent richting de bal. Nanninga verovert de bal door een tackle van achteren. Nanninga speelt de bal door. Simion probeert naar een medespeler te passen. Januzaj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 2:0

6e minuut.
Oltean heeft problemen om de bal te vangen. Oltean geeft de bal voor. Inga kopt de bal weg. Januzaj rent richting de bal. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. van de Sanden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

7e minuut.
Lassi onderschept slim de pass. Lassi speelt de bal door. Jakus is nu in balbezit. Jakus haalt uit met een fantastische trap. van de Sanden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Zwart de bal. Oltean onderschept slim de pass. Oltean passt de bal zonder na te denken. Januzaj rent richting de bal. Januzaj draait met de bal, schiet en ... van de Sanden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Steiger heeft problemen om de bal te vangen. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 3:0

13e minuut.
Juozapavičius met een sublieme pass. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda speelt de bal door. Januzaj rent richting de bal. Januzaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 4:0

14e minuut.
Raatsie passt de bal zonder na te denken. Nanninga speelt de bal door. Daar is Steiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nanninga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arts komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Lassi is nu in balbezit. Lassi geeft een lange en hoge pass. Januzaj kopt de bal weg. Inga rent richting de bal. Inga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mommers met een sublieme pass. Juozapavičius is nu in balbezit. Juozapavičius met een sublieme pass. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jakus is nu in balbezit. Slory begaat een overtreding. Jakus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lassi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inga kopt de bal weg. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. van de Sanden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pędzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędzich geeft een lange en hoge pass. Januzaj kopt de bal weg. Jakus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion geeft de bal voor. Inga rent richting de bal. Inga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Steiger de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Januzaj is nu in balbezit. Januzaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 5:0

26e minuut.
Inga passt de bal met de wreef. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda met een sublieme pass. Jakus rent richting de bal. Jakus geeft de bal voor. van de Sanden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 6:0

28e minuut.
Raatsie rent richting de bal. Oltean onderschept slim de pass. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inga de bal. Inga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 7:0

30e minuut.
Zwart bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Simion met een snelle inworp. Oltean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Juozapavičius met een sublieme pass. Simion rent richting de bal. Simion speelt de bal door. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

35e minuut.
Oltean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balmaseda de bal. Balmaseda passt de bal in één keer door. Jakus rent richting de bal. Jakus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda speelt de bal door. Inga is nu in balbezit. Inga schiet op doel. van de Sanden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Januzaj rent richting de bal. Januzaj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 8:0

44e minuut.
Inga passt de bal met de wreef. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj onderschept slim de pass. Januzaj draait met de bal, schiet en ... van de Sanden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 21%, Orion Rivierenbuurt 79%.
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 9:0

51e minuut.
Raatsie schiet op doel. Sinkgraven probeert naar een medespeler te passen. Inga kopt de bal weg. Daar is Jakus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 10:0

54e minuut.
Januzaj geeft een hoge lob. van de Sanden speelt de bal door. Jakus kopt de bal weg. Inga rent richting de bal. Inga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Januzaj passt de bal met de wreef. Inga rent richting de bal. Inga probeert naar een medespeler te passen. Jakus rent richting de bal. Jakus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Balmaseda rent richting de bal. Balmaseda geeft een hoge lob. Inga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 11:0

65e minuut.
Jakus is nu in balbezit. Jakus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balmaseda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balmaseda geeft een lange en hoge pass. Inga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 12:0

69e minuut.
Daar is Zwart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakus rent richting de bal. Zwart verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean onderschept slim de pass. Oltean probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inga kopt de bal weg. Jakus is nu in balbezit. Jakus speelt de bal door. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj schiet op doel. van de Sanden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Simion is nu in balbezit. Simion geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Steiger rent richting de bal. Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean passt de bal met de wreef. Inga is nu in balbezit. Inga draait met de bal, schiet en ... van de Sanden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 13:0

78e minuut.
Jakus bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakus is nu in balbezit. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oltean kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakus de bal. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arts de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 14:0

84e minuut.
van de Sanden trapt de bal weg van het doel. Oltean kopt de bal weg. Inga is nu in balbezit. Januzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Januzaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jakus kopt de bal weg. Daar is Zwart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Januzaj rent richting de bal. Januzaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 15:0

87e minuut.
Oltean passt de bal in één keer door. Juozapavičius geeft de bal voor. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga haalt uit met een fantastische trap. van de Sanden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bohemian haag 17%, Orion Rivierenbuurt 83%.
bohemian haag - Orion Rivierenbuurt 16:0