Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp FC Meteora
532 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


8e minuut.
Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz passt de bal zonder na te denken. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... Nellestijn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Furnea neemt de hoekschop. Jackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nellestijn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 1:0

14e minuut.
Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci geeft een hoge lob. Jackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vertonghen kopt de bal weg. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci passt de bal in één keer door. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Nellestijn rent richting de bal. Nellestijn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Ricci geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz passt de bal met de wreef. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nellestijn de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vlaar geeft een hoge lob. Inworp. Carucci met de inworp. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz geeft de bal voor. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 2:0

33e minuut.
Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe geeft een lange en hoge pass. Carucci kopt de bal weg. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Letschert trapt de bal weg van het doel. Pandelescu kopt de bal weg. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Di Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ricci speelt de bal door. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 17%, Meteora 83%.
The Swamp FC - Meteora 3:0

47e minuut.
Spinas kopt de bal weg. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlaar is nu in balbezit. Vlaar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Carucci is nu in balbezit. Carucci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mattheij de bal. Knioła is nu in balbezit. Knioła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zwartkruis onderschept slim de pass. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci passt de bal met de wreef. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 4:0

54e minuut.
Mattheij rent richting de bal. Di Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ricci passt de bal in één keer door. Knioła rent richting de bal. Knioła draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea passt de bal zonder na te denken. Knioła rent richting de bal. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 5:0

58e minuut.
van der Wal passt de bal met de wreef. Nellestijn probeert naar een medespeler te passen. Brobbey heeft problemen om de bal te vangen. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furnea zal de hoekschop nemen. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vertonghen is nu in balbezit. Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Ricci krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Vlaar is nu in balbezit. Vlaar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carucci met een snelle inworp. Jackiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vlaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jackiewicz passt de bal zonder na te denken. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 6:0

80e minuut.
van der Wal geeft een lange en hoge pass. Carucci speelt de bal door. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - Meteora 7:0

82e minuut.
Inworp. Furnea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci geeft de bal voor. Jackiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Di Ricci heeft problemen om de bal te vangen. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu geeft de bal voor. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Doeltrap. Roztworowski trapt de bal weg van het doel. Di Ricci kopt de bal weg. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 17%, Meteora 83%.
The Swamp FC - Meteora 7:0