Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adel Westland V.C. Antillen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
van der Wilden rent richting de bal. van der Wilden speelt de bal door. Bruns is nu in balbezit. Bruns draait met de bal, schiet en ... Landman probeert de bal aan de voet te houden. van Bronckhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Burger is nu in balbezit. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen passt de bal met de wreef. Martha rent richting de bal. Martha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Talan onderschept slim de pass. Talan speelt de bal door. Reekers is nu in balbezit. Bruns onderschept slim de pass. Bruns draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adel Westland 67%, V.C. Antillen 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adel Westland - V.C. Antillen 0:0

61e minuut.
Reekers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ultee geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adel Westland - V.C. Antillen 1:0

63e minuut.
Martha heeft problemen om de bal te vangen. Martha passt de bal met de wreef. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adel Westland - V.C. Antillen 2:0

77e minuut.
Bulthuis onderschept slim de pass. van der Wilden rent richting de bal. van der Wilden passt de bal in één keer door. Bruns is nu in balbezit. Bruns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. te Wierik is nu in balbezit. Hari onderschept slim de pass. Hari haalt uit met een fantastische trap. van den Brom maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Tavsan speelt de bal door. van der Wilden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wilden passt de bal met de wreef. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adel Westland - V.C. Antillen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adel Westland 40%, V.C. Antillen 60%.
Adel Westland - V.C. Antillen 2:1