Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odin Odijk The Hague FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Eiting met een sublieme pass. Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman onderschept slim de pass. Bosman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Clement is nu in balbezit. Clement passt de bal met de wreef. Huygens rent richting de bal. Huygens haalt uit met een fantastische trap. van Kempen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odin Odijk - The Hague FC 0:1

32e minuut.
van Rhijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman onderschept slim de pass. Bosman met een sublieme pass. Daar is Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Odin Odijk - The Hague FC 1:1

34e minuut.
Elia is nu in balbezit. van der Gijp onderschept slim de pass. van Daele speelt de bal door. Clement rent richting de bal. Clement draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van Daele met een snelle inworp. van der Gijp bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gijp probeert naar een medespeler te passen. Clement rent richting de bal. Clement haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Havekotte speelt de bal door. Huygens is nu in balbezit. Clement heeft problemen om de bal te vangen. Huygens is nu in balbezit. Huygens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odin Odijk 39%, The Hague FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odin Odijk - The Hague FC 1:1

49e minuut.
van Daele geeft de bal voor. Demont is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clasie. Demont raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
van Rhijn verovert de bal door een tackle van achteren. van Rhijn geeft een hoge lob. Clasie met een sublieme pass. Elia rent richting de bal. Elia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stam rent richting de bal. Stam met een sublieme pass. van Rhijn rent richting de bal. Elia rent richting de bal. Elia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odin Odijk 46%, The Hague FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odin Odijk - The Hague FC 1:1