Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome United Heren Roosendaal
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brokmann trapt de bal weg van het doel. de Korver kopt de bal weg. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hansen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaiber geeft een hoge lob. Bouy kopt de bal weg. Muyters is nu in balbezit. Muyters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Elfring heeft problemen om de bal te vangen. Hansen is nu in balbezit. Elfring rent richting de bal. Hansen is nu in balbezit. Hansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schuurs met een snelle inworp. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyters verovert de bal door een tackle van achteren. Muyters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek speelt de bal door. Elfring is nu in balbezit. Elfring schiet op doel. de Meersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - Heren Roosendaal 0:1

32e minuut.
Smal met de inworp. Hansen rent richting de bal. Hansen met een sublieme pass. Elfring rent richting de bal. Elfring haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - Heren Roosendaal 0:2

35e minuut.
Hansen rent richting de bal. Gesink verovert de bal door een tackle van achteren. Gesink probeert naar een medespeler te passen. Schuurs is nu in balbezit. Schuurs geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bouy rent richting de bal. Bouy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - Heren Roosendaal 1:2

44e minuut.
Schuurs speelt de bal door. Woudenberg rent richting de bal. Bouy verovert de bal door een tackle van achteren. Muyters rent richting de bal. Muyters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 46%, Heren Roosendaal 54%.
Awesome United - Heren Roosendaal 1:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. te Wierik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muyters is nu in balbezit. Muyters geeft een hoge lob. Schuurs is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schuurs zal de hoekschop nemen. Woudenberg kopt de bal weg. Schuurs rent richting de bal. Schuurs geeft een lange en hoge pass. Latuheru bokst de bal weg.

76e minuut.
Freese onderschept slim de pass. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freese. Freese krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek probeert naar een medespeler te passen. Woudenberg rent richting de bal. Muyters onderschept slim de pass. Muyters draait met de bal, schiet en ... Latuheru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 35%, Heren Roosendaal 65%.
Awesome United - Heren Roosendaal 1:2