Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:46
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.05
  • Stadion: TCB Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8745
TCB Awesome United
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten average
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler speelt de bal door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ... de Meersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klaiber geeft een hoge lob. Schuurs probeert de bal aan de voet te houden. Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yuanxiang is nu in balbezit. Yuanxiang passt de bal zonder na te denken. Roztwór met een sublieme pass. Mínguez is nu in balbezit. Mínguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brokmann trapt de bal weg. Gołkowski kopt de bal weg. Urbaś is nu in balbezit. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fidler speelt de bal door. Roztwór speelt de bal door. Klungelig pakt Fane de bal. Fane geeft een hoge lob. Urbaś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brokmann geeft de bal voor. Gołkowski kopt de bal weg. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór geeft een hoge lob. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 1:0

20e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś onderschept slim de pass. Urbaś probeert naar een medespeler te passen. Mínguez rent richting de bal. Mínguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Roztwór speelt de bal door. Mínguez kan de bal niet met de borst controleren. Mínguez passt de bal zonder na te denken. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 2:0

26e minuut.
Fane rent richting de bal. Fane geeft de bal voor. Freese heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 3:0

29e minuut.
te Wierik is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane passt de bal zonder na te denken. Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roztwór rent richting de bal. Urbaś rent richting de bal. Roztwór rent richting de bal. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 4:0

33e minuut.
Yuanxiang geeft de bal voor. Roztwór is nu in balbezit. Roztwór speelt de bal door. Klungelig pakt Mínguez de bal. Mínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 5:0

34e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki met een sublieme pass. Fane met een sublieme pass. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Yuanxiang geeft een hoge lob. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś passt de bal met de wreef. Mínguez is nu in balbezit. Mínguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 6:0

45e minuut.
Mínguez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klaiber de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fane zal de hoekschop nemen. Mínguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 19%, Awesome United 81%.
TCB - Awesome United 7:0

48e minuut.
Roztwór kopt de bal weg. Yuanxiang probeert naar een medespeler te passen. Brokmann rent richting de bal. Mínguez onderschept slim de pass. Mínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mínguez schiet op doel. Klaiber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yuanxiang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbaś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Meersman met een sublieme pass. Gołkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbaś de bal. Roztwór geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 8:0

55e minuut.
te Wierik is nu in balbezit. Fane geeft de bal voor. Klungelig pakt Brokmann de bal. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zonneveld rent richting de bal. Zonneveld geeft de bal voor. Yuanxiang kopt de bal weg. Urbaś rent richting de bal. Urbaś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. de Meersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
de Korver bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór verovert de bal door een tackle van achteren. Roztwór met een sublieme pass. Mínguez is nu in balbezit. Mínguez draait met de bal, schiet en ... de Meersman bokst de bal weg. Klungelig pakt Urbaś de bal. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 9:0

68e minuut.
Fane rent richting de bal. Fane geeft een hoge lob. Yuanxiang kopt de bal weg. Roztwór rent richting de bal. Roztwór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szolnoki passt de bal in één keer door. Dulas geeft een lange en hoge pass. Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 10:0

82e minuut.
Gesink rent richting de bal. Gołkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołkowski passt de bal zonder na te denken. Urbaś rent richting de bal. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 11:0

87e minuut.
Yuanxiang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztwór is nu in balbezit. Roztwór passt de bal in één keer door. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 12:0

87e minuut.
Bouy probeert naar een medespeler te passen. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fidler rent richting de bal. Fidler geeft de bal voor. Brokmann kan de bal niet met de borst controleren. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Awesome United 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 16%, Awesome United 84%.
TCB - Awesome United 13:0