Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Achilles Rijnenburg DOVO Baarn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Turpijn is nu in balbezit. Philips onderschept slim de pass. Philips speelt de bal door. van der Vinne rent richting de bal. van der Vinne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van Ooijen met een harde bal richting middenveld. Esajas is nu in balbezit. Schuurs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schuurs krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Turpijn is nu in balbezit. Turpijn speelt de bal door. Huiberts is nu in balbezit. Huiberts schiet op doel. Houwaart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Philips geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turpijn met de inworp. van der Vinne bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vinne draait met de bal, schiet en ... Houwaart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achilles Rijnenburg 35%, DOVO Baarn 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Achilles Rijnenburg - DOVO Baarn 0:0

68e minuut.
Plet rent richting de bal. van der Vinne verovert de bal door een tackle van achteren. Timmermans maakt een afschuwelijke overtreding. Timmermans krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Möring kopt de bal weg. Yildirim heeft problemen om de bal te vangen. Huiberts rent richting de bal. Huiberts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
van Ooijen geeft de bal voor. Makaay kopt de bal weg. Beekman heeft problemen om de bal te vangen. van der Vinne onderschept slim de pass. van der Vinne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Timmermans is nu in balbezit. Timmermans met een sublieme pass. Huiberts is nu in balbezit. Huiberts draait met de bal, schiet en ... Houwaart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achilles Rijnenburg - DOVO Baarn 1:0

77e minuut.
Beekman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timmermans geeft de bal voor. Hartjes probeert de bal met de borst te controleren. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achilles Rijnenburg 45%, DOVO Baarn 55%.
Achilles Rijnenburg - DOVO Baarn 1:0