Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAFA United Waterland VV
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Götze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hanegem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbers geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Boeve rent richting de bal. Renders onderschept slim de pass. Renders probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Henriksen de bal. Henriksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
van Hemert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Depay komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Wotte speelt de bal door. Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksen onderschept slim de pass. Henriksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Waterland VV 0:1

20e minuut.
Menzo passt de bal zonder na te denken. Vreman rent richting de bal. Vreman passt de bal met de wreef. Henriksen is nu in balbezit. Henriksen schiet op doel. Boëtius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Waterland VV 0:2

23e minuut.
Renders met de inworp. Boeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Wotte begaat een overtreding. Wotte krijgt een gele kaart. Boeve raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boeve kan niet meer verder spelen. van Domselaar komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Depay heeft problemen om de bal te vangen. Lubbers rent richting de bal. Lubbers probeert naar een medespeler te passen. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Waterland VV 1:2

36e minuut.
Depay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Dijk komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Klungelig pakt Lubbers de bal. Menzo rent richting de bal. Menzo passt de bal met de wreef. Badloe rent richting de bal. Badloe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAFA United 64%, Waterland VV 36%.
SAFA United - Waterland VV 1:2

60e minuut.
Renders met de inworp. van Domselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. van Domselaar geeft een lange en hoge pass. Nuytinck rent richting de bal. Nuytinck schiet op doel. Hamel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bennaars rent richting de bal. Badloe onderschept slim de pass. Badloe passt de bal in één keer door. Henriksen rent richting de bal. Henriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAFA United 44%, Waterland VV 56%.
SAFA United - Waterland VV 1:2